Advocatenkantoren Janssen en Nouwkens fuseren met Omnius in Genk

De passie en bekwaamheid die we steken in elk dossier, delen we sinds kort ook trots met het team van Omnius. Samen verlenen we juridische bijstand en advies aan particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. En dat over immobiliënrecht, verzekeringsrecht én familierecht. Kortom, voor elk soort geschil kunt u vanaf nu rekenen op een team van veertien gedreven en ervaren vakspecialisten dat elke cliënt met de grootste zorg verder helpt. 

Deze recente fusie zorgt niet alleen voor een frisse wind in ons bedrijf, maar ook voor een nog betere dienstverlening. Het klikte al op persoonlijk vlak met het team van Omnius, maar we merken dat we elkaar ook aanvullen op professioneel vlak. Bovendien investeren we graag in onszelf, ons bedrijf en onze expertise. Alleen zo kunnen we elke cliënt van de beste service voorzien. We geven met Omnius zowel nieuw talent als het talent dat bij ons al jaren actief is de mogelijkheid om intern door te groeien. En dat werkt.

Met meer dan 25 jaar expertise in de advocatenwereld neemt advocaat Piet Janssen dus de volgende stap. Het team staat sterker dan ooit en is klaar om zich te ontfermen over uw bekommernissen.

Deskundigheid & ervaring

Onze bekwaamheid en ervaring leidt tot een grondige analyse van uw vragen en een goede adequate oplossing ervan.
Wij streven door advies en onderhandeling naar een onderhandelde oplossing van elk geschil. Maar we zullen met evenveel passie uw zaken in geschillendossiers pleiten.
Wij behartigen de belangen van particulieren, bedrijven en organisaties.

Persoonlijke aanpak

Elke dossier verdient een persoonlijke aanpak met een grondige analyse ingevolge deskundigheid en ervaring.
Vanaf de eerste raadpleging tot en met pleidooi wordt elk dossier behandeld, minstens nauwgezet opgevolgd, door Mr. Piet Janssen.
Door een open en vlotte communicatie is de klant steeds op de hoogte van het dossier. Elke stap in het dossier gebeurt in overleg met de klant teneinde zo snel mogelijk een probleem op te lossen.

Bereikbaarheid – flexibiliteit

Ingevolge een vlot en flexibel secretariaat is Mr. Piet Janssen gemakkelijk bereikbaar ook tijdens de avond en het weekend.
Dit zowel op het hoofdkantoor te Genk als het bijkantoor te Maasmechelen of Riemst.